Motxilla Boogie S Stone Olive

109,00  IVA inclòs

Motxilla amb llum interior incorporat, disseny antirobatori, dues butxaques interiors i una exterior oculta. La motxilla Boogie està dissenyada pensant en la seguretat, les nanses ajustables bloquegen la cremallera i la butxaca exterior de tancament magnètic queda oculta en tocar amb l’esquena. Per a la construcció s’utilitza una escuma de 3 mm d’alta densitat, convertint-la en una motxilla semirígida, encoixinada, i conseqüentment molt còmoda.

Esgotat


Share

Motxilla amb sistema d’il·luminació interior incorporat, disseny antirobatori, dues butxaques interiors i un exterior ocult. La motxilla Boogie està dissenyada pensant en la seguretat, les nanses ajustables bloquegen la cremallera i la butxaca exterior de tancament magnètic queda oculta al tocar amb l’esquena. Per a la construcció s’utilitza una escuma de 3mm d’alta densitat, convertint-la en una motxilla semirígida, encoixinada, i conseqüentment molt còmoda.

Interior

A l’interior trobem un revestiment de microfibra gris de polièster amb 2 butxaques de ràpid accés i com en tots els nostres models, un sistema d’ Il·luminació interior que t’ajudarà a trobar ràpidament qualsevol cosa en condicions de poca llum.

Neteja

Recomanem netejar-lo regularment amb un drap sec o humit.

És important actuar sobre les taques de manera immediata perquè no s’absorbeixin. Per a les taques persistents com la tinta de bolígrafs o retoladors, utilitzeu un drap humitejat amb aigua tèbia i una mica d’alcohol, vinagre blanc o cotó amb llet desmaquillant, encara que amb aquests intents és possible que les taques no desapareguin per complet. Per a taques clàssiques com el tomàquet, xocolata, cafè i oli entre d’altres, amb un drap humit amb sabó, hauria de ser suficient.

Encara que els materials plàstics són de gran qualitat, la migració de pigments, tintures i colorants com els utilitzats en el denim d’alguns texans, pells, microfibres, etc., és un efecte pràcticament irreversible, especialment en els materials que són de color més clar.

 

Material Seatbelt

Les Bosses i motxilles Babau de la col·lecció Seatbelt gairebé no necessiten manteniment per mantenir-se com nous. L’únic a tenir en compte és que com no és un material impermeable, qualsevol producte de neteja aplicat pot arribar a penetrar al teixit del revestiment. Per a la brutícia superficial, un drap humit serà suficient, al que se li pot arribar a aplicar sabó si es considera necessari.