Motxilla Boogie S blava

109,00  IVA inclòs

Motxilla amb llum interior incorporat, disseny antirobatori, dues butxaques interiors i una exterior oculta. La motxilla Boogie està dissenyada pensant en la seguretat, les nanses ajustables bloquegen la cremallera i la butxaca exterior de tancament magnètic queda oculta en tocar amb l’esquena. Per a la construcció s’utilitza una escuma de 3 mm d’alta densitat, convertint-la en una motxilla semirígida, encoixinada, i conseqüentment molt còmoda.

Esgotat


Share

Motxilla amb sistema d’il·luminació interior incorporat, disseny antirobatori, nanses regulables, dues butxaques interiors i un exterior ocult.

la motxilla Boogie està dissenyada pensant en la seguretat, al portar-la posada les nanses regulables bloquegen la cremallera. La butxaca exterior encoixinat i de tancament magnètic, queda ocult tocant l’esquena. És reversible així que si estàs en un entorn segur, pots girar-la i donar-li un punt més d’accessibilitat.

Per a la construcció s’utilitza una escuma de 3 mm d’alta densitat, convertint-la en una motxilla semirígida, encoixinada i, en conseqüència, molt còmoda. El folre interior està fet de microfibra de polièster gris amb 2 butxaques d’accés ràpid i porta incorporat el nostre sistema d’il·luminació interior.

La nostra recomanació és portar la motxilla bastant alta a l’esquena, és la manera més còmoda i mitjançant la qual conservarà sempre la seva forma original. Per la mateixa raó, aconsellem no omplir-la per sobre de la seva capacitat, ni per volum ni per pes. A nivell de resistència el pot aguantar tot però és molt més bonica i elegant quan no es veu deformada.

 MODEL ALÇADA LLARG AMPLE PES
Boogie S 29 c m 28 cm 1 0 cm 540 g

Neteja

És important actuar sobre les taques de manera immediata perquè no s’absorbeixin. Per a les taques persistents com la tinta de bolígrafs o retoladors, utilitzeu un drap humitejat amb aigua tèbia i una mica d’alcohol, vinagre blanc o cotó amb llet desmaquillant, encara que amb aquests intents és possible que les taques no desapareguin per complet. Per a taques clàssiques com el tomàquet, xocolata, cafè i oli entre d’altres, amb un drap humit amb sabó, hauria de ser suficient.

Encara que els materials plàstics són de gran qualitat, la migració de pigments, tintures i colorants com els utilitzats en el denim d’alguns texans, pells, microfibres, etc., és un efecte pràcticament irreversible, especialment en els materials que són de color més clar.