Oferta!

Bossa Jungle Stone Beige

109,00  IVA inclòs

Bossa tova amb tres butxaques interiors i un sistema d’il·luminació incorporat, amb corretja ajustable i 2 butxaques exteriors amb cremallera.

Esgotat


Share

Bossa tova amb tres butxaques interiors i un sistema d’il·luminació incorporat, amb corretja ajustable i 2 butxaques exteriors amb cremallera.

La bossa creuada Jungle és un dels models més còmodes de Babau, sent una bossa tova, s’adapta perfectament al cos quan el portes posat.

Té una corretja ajustable de manera que es pugui portar penjant d’una espatlla o creuada. Tant a la part davantera com a la posterior, es pot trobar una butxaca amb cremallera ideal per dur-hi els objectes més utilitzats, com per exemple les claus o el telèfon i com en tots els nostres models, un sistema d’ Il·luminació interior que t’ajudarà a trobar ràpidament qualsevol cosa en condicions de poca llum.

Neteja

Recomanem netejar-lo regularment amb un drap sec o humit.

És important actuar sobre les taques de manera immediata perquè no s’absorbeixin. Per a les taques persistents com la tinta de bolígrafs o retoladors, utilitzeu un drap humitejat amb aigua tèbia i una mica d’alcohol, vinagre blanc o cotó amb llet desmaquillant, encara que amb aquests intents és possible que les taques no desapareguin per complet. Per a taques clàssiques com el tomàquet, xocolata, cafè i oli entre d’altres, amb un drap humit amb sabó, hauria de ser suficient.

Encara que els materials plàstics són de gran qualitat, la migració de pigments, tintures i colorants com els utilitzats en el denim d’alguns texans, pells, microfibres, etc., és un efecte pràcticament irreversible, especialment en els materials que són de color més clar.