Bossa bandolera Dubster Mostassa

115,00  IVA inclòs

Bossa tova amb tres butxaques interiors i un sistema d’il·luminació incorporat, amb corretja regulable i butxaca exterior.
Malgrat semblar un tèxtil, el cos està fet d’un material vinílic de moltíssima qualitat. Compta amb el segell Sanitized® i el certificat OEKO-TEX ® que garanteixen una major qualitat del producte en termes de salut i sostenibilitat. Creat per al seu ús en exteriors (terrassa, jardí, automoció o nàutica), és molt resistent, impermeable, ignífug, antibacterià i fàcil de netejar.

Esgotat


Share

La bossa bandolera Dubstep és l’actualització d’un dels nostres models més antics. Té una corretja ajustable de manera que es pot portar penjat d’una espatlla o creuat. A la part posterior es pot trobar una butxaca encoixinat i amb tancament magnètic que queda ocult, ideal per guardar els objectes més utilitzats com ara el telèfon o els tiquets de bus o metro.

Per a la construcció s’utilitza una escuma de 2 mm d’alta densitat, fent que tot i ser una bandolera tova, sempre mantingui la seva forma original. El folre interior està fet de microfibra de polièster gris amb 2 butxaques d’accés ràpid i porta incorporat el nostre sistema d’il·luminació interior.

Característiques:

MODEL: Dubster
ALÇADA: 27 cm
LLARG: 33 cm
AMPLE: 11cm
PES: 540 g