Oferta!

Bossa Dupstep Grain vermell

99,95  IVA inclòs

Bandolera amb sistema d’il·luminació interior incorporat, amb corretja ajustable, dues butxaques interiors i un exterior ocult.

.

Col·lecció grain

Malgrat semblar un tèxtil, el cos està fet d’un material vinílic de moltíssima qualitat. Compta amb el segell Sanitized® i el certificat OEKO-TEX ® que garanteixen una major qualitat del producte en termes de salut i sostenibilitat. Creat per al seu ús en exteriors (terrassa, jardí, automoció o nàutica), és molt resistent, impermeable, ignífug, antibacterià i fàcil de netejar.

Esgotat


Share

La bossa bandolera Dubstep és l’actualització d’un dels nostres models més antics. Té una corretja ajustable de manera que es pot portar penjat d’una espatlla o creuat. A la part posterior es pot trobar una butxaca encoixinat i amb tancament magnètic que queda ocult, ideal per guardar els objectes més utilitzats com ara el telèfon o els tiquets de bus o metro.

Per a la construcció s’utilitza una escuma de 2 mm d’alta densitat, fent que tot i ser una bandolera tova, sempre mantingui la seva forma original. El folre interior està fet de microfibra de polièster gris amb 2 butxaques d’accés ràpid i porta incorporat el nostre sistema d’il·luminació interior.

Neteja

Materials: Pyramid, Tessaro, Diamond, Icon, Mocca, Prisma i Seatbelt

Per mantenir una Babau de la col·lecció Pyramid, Tessaro, Diamond, Icon, Mocca i Prisma com nou, recomanem netejar-lo regularment amb un drap sec o humit.

És important actuar sobre les taques de manera immediata perquè no s’absorbeixin. Per a les taques persistents com la tinta de bolígrafs o retoladors, utilitzeu un drap humitejat amb aigua tèbia i una mica d’alcohol, vinagre blanc o cotó amb llet desmaquillant, encara que amb aquests intents és possible que les taques no desapareguin per complet. Per a taques clàssiques com el tomàquet, xocolata, cafè i oli entre d’altres, amb un drap humit amb sabó, hauria de ser suficient.

Encara que els materials plàstics són de gran qualitat, la migració de pigments, tintures i colorants com els utilitzats en el denim d’alguns texans, pells, microfibres, etc., és un efecte pràcticament irreversible, especialment en els materials que són de color més clar.

 

Material Seatbelt

Les Bosses i motxilles Babau de la col·lecció Seatbelt gairebé no necessiten manteniment per mantenir-se com nous. L’únic a tenir en compte és que com no és un material impermeable, qualsevol producte de neteja aplicat pot arribar a penetrar al teixit del revestiment. Per a la brutícia superficial, un drap humit serà suficient, al que se li pot arribar a aplicar sabó si es considera necessari.