BOOGIE M – Maglia Minuit

139,95  IVA inclòs

Motxilla amb sistema d’il·luminació interior incorporat, disseny antirobatori, nanses regulables, dues butxaques interiors i una exterior oculta.


Share

a motxilla Boogie està dissenyada pensant en la seguretat, en portar-la posada les nanses regulables bloquegen la cremallera. La butxaca exterior encoixinada i de tancament magnètic queda oculta tocant l’esquena. És reversible així que si esteu en un entorn segur, podeu girar-la i donar-vos un punt més d’accessibilitat.

Per a la construcció es fa servir una escuma de 3mm d’alta densitat, convertint-la en una motxilla semirígida, encoixinada i, en conseqüència, molt còmoda. El folre interior està fet de microfibra de polièster gris amb 2 butxaques d’accés ràpid i porta incorporat el nostre sistema d’il·luminació interior.

La nostra recomanació és portar la motxilla força alta a l’esquena, és la manera més còmoda i mitjançant la qual conservarà sempre la forma original. Per la mateixa raó, aconsellem no emplenar-la per sobre de la seva capacitat, ni per volum ni per pes. A nivell de resistència ho pot aguantar tot, però és molt més bonica i elegant quan no es veu deformada.