Bossa Jazz M · Prisma A10 · Babau

99,00  IVA inclòs

Bossa tova amb tres butxaques interiors i un sistema d’il·luminació incorporat, amb corretja regulable i butxaca exterior amb cremallera.
La bossa creuada Jazz és un dels models més còmodes de Babau, sent una bossa tova, s’adapta perfectament al cos quan el portes posat.

Té una corretja ajustable de manera que es pugui portar penjant d’una espatlla o creuada. A la part posterior es pot trobar una butxaca amb cremallera ideal per dur-hi els objectes més utilitzats, com per exemple les claus o el telèfon.A la col·lecció Prisma, el cos està fet d’un material tèxtil de molta qualitat, 100% PES i amb un gramatge de 250 g/m². Com tots els nostres materials, també compleix amb la Directiva Europea de Químics (REACH). Creada per al seu ús en el sector de la tapisseria, les seves propietats estan molt per sobre de les usades per a la confecció d’una bossa o motxilla convencional, és molt resistent, ignífug, i disposa d’un acabat denominat “Water Repellent” que cobreix amb una pàtina protectora especial, formant una capa hidrorepel·lent que evita una ràpida filtració de líquids.

Característiques:

MODEL: Jazz M
ALÇADA: 20 cm
LLARG: 34 cm
AMPLE: 12 cm
PES: 395 g